IDentity business & life

Az Identity Business & Life segít harmóniát teremteni az üzleti és a magánéleti színtér között.

Sikeres, motivált cégvezető abban az esetben lehetsz, ha tudod ki vagy és milyen életet szeretnél élni, hova szeretnél eljutni. Az energikus, harmóniát sugárzó Cégvezető mögött biztos családi háttér, párkapcsolat, kiegyensúlyozott magánélet áll.

Szeretnéd, ha a szerepeid között egyensúly valósulna meg? Milyen életre vágysz? Miben találod meg a boldogságod? A cégedben, a szülőségben vagy a párkapcsolatban éled meg igazán Önmagad?

Cél, hogy szívvel jelen legyél abban a tevékenységben, szerepben, amiben épp most vagy.

Hosszútávú kiegyensúlyozottságot, harmóniát akkor tudsz megvalósítani, amikor elköteleződsz önmagad megvalósítása mellett. 

A terápiás konzultációk nemcsak a felszínt mutatják meg neked. Ilyen vagy, itt tartasz, fejlődj, változz. Az igazi változás, akkor valósul meg, ha látod önmagad működését, annak hatásait, reakcióid következményeit. Mintha tükörben látnád önmagad.

A tudatosság útján meglátod az okokat, a miérteket. Ezután a rálátás után lehet változásokat elindítani, új készségeket, működéseket elsajátítani. 

Megtapasztalod, hogy a színes kockák igazi festménnyé alakulnak át, minden a helyére kerül. Önmagad tudsz lenni igazán.

Elkerülhetővé válik a társas magányban élés, az érzelmi eltávolodás, a házasság válással való végződése, az egyéni motiválatlanság, inspiráció nélküliség.

Ne érezd magad elveszettnek a saját életedben! Az Identity Business & Life segít, ha úgy érzed, elakadtál és nem tudod, hogyan tovább, ha kicsúszott a kezedből a kontroll, vagy felborult az egyensúly az üzleti és a magánéleted között.

Nem kell, hogy társas magányban éld a kapcsolataidat, vagy érzelmileg eltávolodj a párodtól, családodtól! A cégvezetés után nem könnyű letenni a vezetői működést és magánemberként, szülőként, társként jelen lenni. A boldogság és siker nem csak az üzleti életben élhető meg. Segítek, hogy az életed minden területén visszatalálj önmagadhoz!

Szárnyalj abban, ami Te vagy, ami előre visz, ne azzal foglalkozz, amit nem szeretsz! Találd meg újra a motivációdat, az inspirációdat. A kudarctűrési képesség és a stresszkezelés javításával csökkeni fognak a magánélet, párkapcsolati konfliktusok, eltűnik a “szétforgácsolódás” érzése, amikor mindennel és semmivel sem tudsz foglalkozni.

Elérhető és megtartható az egyensúly a különféle szerepeid között, az önazonosan megélt élet pedig magában rejti a kiegyensúlyozottságot, a boldogságot és a sikert.

 

MIBEN SEGÍT NEKED AZ IDENTITY BUSINESS & LIFE?

 • üzleti és magánemberi önazonosság megtalálásában
 • az üzleti és a magánélet közötti harmónia megtalálásában
 • párkapcsolatban megélt érzelmi közelség megerősítésében
 • párkapcsolati egyensúly megteremtésében
 • kiegyensúlyozott üzleti és családi élet megvalósításában
 • kölcsönös tisztelet kialakítása egymás szakmai karrierje irányában
 • kiegyensúlyozott cégvezetés a mindennapokban
 • női – férfi szerepek megosztása, harmonikus megélésük
 • kölcsönösség, tisztelet, bizalom megerősítésében
 • egymást támogató, megerősítő kommunikációban
 • önmegvalósítás kibontakozásában
 • problémamentes hétköznapok kiépítésében
 • párkapcsolati nézeteltérések kisimulásában
 • egyéni motiváció, inspiráció fenntartási képesség kiépítésében
 • kontroll elengedési képesség fejlesztése

“Önazonosság, amikor cselekedeteink harmóniában vannak érzelemvilágunkkal, meggyőződésünkkel és értékrendünkkel.”

Az Identity Business & Life neked szól, ha cégvezetőként, vezető beosztású alkalmazottként szükséged van a kiegyensúlyozott, harmonikus életre.

Célom, hogy a segítségemmel megteremtsd az egyensúlyt különböző szerepeid között. Hosszú évek tapasztalta, évente több, mint 1000 konzultáció segít abban, hogy hatékonyan derítsem fel az okokat és segítsek kidolgozni a megoldást, mellyel a régóta cipelt akadályok világossá válnak.

A terápia garancia arra, hogy a mély, igazi változások elindulnak, így nem csak ideiglenes, felszínes változások érhetőek el, hanem valós, hosszan tartó eredmények. A változás kulcsát pedig Te tartod majd a kezedben!

A terápia díja: 30.000 Ft / 60 perc

ajánlás

„Zsuzsában sok minden van, ami már elsőre is megfogja az embert, de ha egyvalamit kellene kiemelnem az a következő lenne. Pontosan ismeri azokat a helyzeteket, szerepeket, amelyekkel egy vezető nap, mint nap szembesül.

Valahogy elsőre azt érzi az ember, hogy már több találkozón túl vagyunk, és Zsuzsa abszolút tudja, milyen nehézségekkel küzdök. Valószínűleg a hosszú évek tapasztalata szüli bennünk ezt az érzést.

Amit még nagyon szerettem, hogy az első pillanattól nagyon közvetlen volt a viszonyunk, nem kellett feszengeni, kényelmetlenül érezni magamat. Inkább valami olyasmi volt a hangulat, mint mikor találkozunk egy régi barátunkkal, és elmeséljük neki, hogy mi történt velünk. Sok mindenben megerősített, sok mindenre rádöbbentett. Ha valaha is elgondolkoztál rajta, hogy a cégeddel együtt neked is fejlődni kellene, akkor keresd Zsuzsát bizalommal, én örömmel adom a nevem és az ajánlásom a munkájához!”

Rózsahegyi László

Rózsahegyi László

online marketing szakértő

“Ne érezd magad elveszettnek a saját életedben!”

Sonkoly Zsuzsanna – cégvezetők terapeutája