A 2019-es év különleges volt számomra. Tavasszal Mexikóban, ősszel pedig Las Vegasban vettem részt képzéseken, valamint konzultációt tartottam.
Izgalmas felkérést kaptam a Yodaforce Holding Kft-től, hogy tartsam meg Next Stage Camp táborának humán téningjeit.
Üzleti képzésen és humán tréningen vehettek részt a vállalkozók és párjaik, hogy igazán eredményesek, versenyképesek legyenek üzleti életükben, mindemellett, harmonikusan éljék mindennapjaikat társként, szülőként.

Az egyéni konzultációkon hangsúlyos kérdés volt, hogyan lehet együtt egy cégben dolgozni, cégvezetőként jelen lenni. Két domináns, kreatív, innovatív személyiség hogy fér meg két vezetői székben.
Hogyan lehet letenni a céges gondolatokat, kérdéseket, amikor hazaérkezünk, és mint Társ legyünk jelen az otthonunkban.
Kérdés természetesen az is, ha a pár egyik tagja a cégvezető, de otthon is erőteljesen vezetői szerepekben nyilvánul meg, hogyan mutassa meg szülői és társ oldalát, amire annyira vágynak az otthoniak.
A tréning szekcióban pedig a személyes hatékonyság fejlesztésével összefüggő témákkal készültem a résztvevőknek:
– érzelmi intelligencia
– megfelelés
– szerepek közötti váltások
– kreativitás
– tehetségek tárháza
Inspiráló környezetben, inspiráló közösségben fejlődni, képződni egyedi lehetőség mindenki számára.
Yodaforce Holdingról röviden

A cég elkötelezte magát a minőségi kapcsolatok, a vezetői inspiráció, önfejlesztés és a minőségi idő mellett. Ennek megfelelően üzemeltet egy üzleti klubot, a Premium Social Club for Business üzleti klubot, egy oktatási platformot a DOBEDU-t, mely KKV-knak és Nagyvállalatoknak segít minőségi időt megspórolni, és a Next Stage Camp, ahol az üzlet és a magánélet összhangba kerül.
A Premium Social Club For Business 400 millió forint árbevétel feletti vállalatok vezetőinek közössége, melynek keretén belül prémium környezetben találkoznak, profi módon üzletelnek és fejlődnek.
Közös céljuk a szakmai és személyes fejlődésük biztosítása és eredményességük növelése, kölcsönösen segítve egymást a kapcsolati tőkéjük és a megszerzett tapasztalataik, tudásuk megosztásával.

Avidor Kata a PSC klubvetetőjének véleménye:

 

“Sonkoly Zsuzsit először a mexikói táborba hívtuk el. A Next Stage Camp mexikói tábora vállalkozóknak és párjaiknak szól, hogy megteremtsék a harmóniát a üzleti és a magánéletük között. Zsuzsi a magánéleti szekciót vezette és számtalan személyes konzultációt tartott naponta. A délutáni foglalkozások alkalmával kiderült számomra, hogy fantasztikus szakember, nagyon nagy empátiűval és azonnal átérzi és megérzi, hogy a vele szembe ülőnek mire van szüksége. Remekül tud hallgatni és remek megoldásai vannak. Őt tényleg érdekli és tényleg a megoldásra törekszik. A mexikói munkája után elhívtuk a következő táborba is, amelyet Las Vegas-ban tartottunk. Zsuzsi itt is remek programot rakott össze. Mindenki számára izgalmas magánéleti témákat.”

Avidor Kata
Premium Social Club for Business